Sebastien Meyer Lagouarde

Opgave
Øget salg i norden.

Resultat
Norden vækstede ca. 50% mere end resten af verden.

Fakta om Telemecanique Sensors
Telemecanique Sensors er Schneider Electric’s sensor specialister. En verdensomspændende virksomhed, der konkurrerer på et benhårdt og teknisk tungt marked. Telemecanique Sensors er repræsenteret i mere end 20 lande, i samarbejde med et bredt forhandler netværk. I 2014 havde Schneider Electric blot i Danmark en omsætning på ca. 1,7 milliarder.

Sådan blev målet nået
Face-2-face sessioner med ledelsen og træning af det Nordiske Salgsteam. I mellem træningerne blev der arbejdet med både Brandet, adfærd og marketing.

Ledelsen var villig til at forlade komfortzonen
Som veletableret spiller på sensor-markedet udviste Telemecanique Sensors Nordiske ledelse usædvanlig forståelse for hvad det kræver, ikke at blive forældet af egen succes og tilpasse egne fordele til den tid, som vi lever i lige nu. Stort ledelsesmæssigt mod resulterede i, at vi i samarbejde kunne optimere og ekspandere, både det eksisterende salgs- og marketingsarbejde effektivt.

Provokationen krævede mod: Indholdet af vores dialog er fortrolig, men resultatet er i den grad til at føle på. Norden har udmærket sig signifikant på verdensplan og den nordiske ledelse har trådt helt nye og lukrative veje på sensor markedet.

“Christian has worked with me the last 3 years as development coach for my sales team and myself . He has changed my leadership life ! Christian is an amazing coach, visionary and able to inspire confidence and courage in the people he is working with! Never afraid to challenge and provoke with disruptive ideas.

Some of Christian’s insights ( especially the 4 roles model) have influenced the way I lead , recruit and develop my teams for ever ”

Sebastien Meyer LagouardeNordic Sales & Marketing Manager, Telemecanique Sensors