Sydbank Svendborg – Christian Ulrich

Opgave
Medvirke til at øge afdelingens resultater.

Resultat
Målet blev nået.

Fakta om sydbank
Sydbank om dem selv: Vi ønsker, at vores organisation skal afspejle det omgivende samfund. Derfor arbejder vi for at sikre, at alle har lige adgang til indflydelse og forfremmelse i organisationen – uanset alder, køn, etnisk baggrund og kultur.

Det er vores ambition at opnå en placering i top 3 blandt de 6 største banker i Danmark i kundetilfredshed, både hos privatkunder og hos erhvervskunder. Derfor måler vi løbende på kundetilfredsheden i begge kundesegmenter.

Sådan blev målet nået
Face-2-face sessioner med ledelsen og undervisning af personalet. I mellem træningerne blev der arbejdet med både Brandet, adfærd og marketing.

Ledelsen var villig til at forlade komfortzonen
Nogle gange prøver vi alt muligt, tiden går, og vi mister modet når tingene ikke rigtig klikker, som vi ønsker det. Min erfaring er, at dem af os der formår at navigere, og finde løsninger i disse tider – er dem der udviser ekstraordinært potentiale. Sådan oplever jeg ledelsen i Sydbank Svendborg: Modig, visionær og villig til at blive ved indtil målet opnås.

Tanker – Ord – Følelser – Handling … eller sagt på en anden måde Gennembrud.nu !

Mine medarbejdere og jeg har i efteråret 2017 haft fornøjelsen, at arbejde sammen med Christian Campbell. Vi havde forsøgt mange ting hen over de sidste par år i arbejdet med, at udvikle Sydbanks afdeling i Svendborg og få forløst det store potentiale den indeholder – både menneskeligt og forretningsmæssigt. Men jeg syntes ikke rigtigt vi kom i mål.

Derfor tog jeg fat i Christian lige efter sommerferie sidste år, da jeg for nogle år siden stiftede bekendtskab med hans bog “Business Unusual” og hans gennembrud.nu-system. Christian hjalp mig med at planlægge et udviklingsforløb og vi holdt sammen workshops med både medarbejderne og lederteamet i afdelingen.

Resultaterne i 4. kvartal var markant bedre end noget vi havde præsteret tidligere :-) Det vigtigste er dog den ændring der er sket hos den enkelte medarbejder. Vi er i dag meget mere opmærksomme på den kraft, som ligger i vores tanker og ord. Det er en kraft, der sikre at vores handlinger i dag give det udbytte vi skal bruge for, for at nå vores mål. Vi er i gang med en spændende transformation :-)

Sidder du med en forretning som trænger til et puf i den rigtige retning ? Så kan jeg kun anbefale dig at tage fat i Christian Campbell – men vær klar på, at din verden aldrig bliver den samme igen når du først har mødt ham ;-) God fornøjelse – rejsen er fantastisk.

Christian UlrichFilialdirektør Sydbank, Svendborg