Jeg lært Christian Campbell at kende som en underviser, der ved sin vedholdende rolle som provokatør får åbnet op for de diskussioner, der efterfølgende fører til positive forandringer.

En unik egenskab hos Christian er, at han effektivt får sat en realistisk løsningsorienteret ramme op for diskussioner. Når man på en arbejdsplads skal håndtere en udfordring, tilskriver man sig ofte en frustrerende diskurs, hvor der fokuseres på de muligheder, man ikke har. Eksempelvis: ”Hvis bare vi havde flere penge, hvis bare vi have flere ressourcer, hvis bare vi fik mere uddannelse, hvis bare ledelsen gjorde, hvis bare kollegaen kunne… ”.

Christian udtrykker meget tydeligt, at fokus skal ligge på valgmuligheder, man rent faktisk har. Gennem både teori og praksis formår Christian knivskarpt at udfordre de valg, vi i dagligheden ubevidst tager.

Han giver en række anvendelige praktiske redskaber til individuelt at tage ansvar for at bryde med uhensigtsmæssige vaner og forpligte sig til at afprøve nye handlemønstre. Christian har en meget fin humor, og man føler sig underholdt, mens man lærer.”

Mette Bæch Konsulent hos Plan og Handling