Kunsten at få noget til at ske!

Resultatet
Jeres virksomhed rykkes, mest og længst muligt, med færrest mulige ressourcer.

Metode
Foredrag, træning, strategiske processer og personlig sparring.

Derfor gennembrud.nu
En virksomhed skal forblive relevant i tiden, skabe værdi og være spændende, set med kundernes øjne, for at opnå sine egne mål. gennembrud.nu fremprovokerer lige præcis det hos jer, der gør jer spændende, relevante og til kundernes foretrukne valg.

Hos gennembrud.nu
Handler alt om at: Øge væksten, sælge mere, optimere ledelsens indflydelse og derved at skabe forretningsmæssigt gennembrud.

“Christian inspires people. He is one of those professionals that masters the trade of making the complex become simple. His dedication for understanding his clients needs and wants is second to none. Something that makes him a great listener and a person you like to spend time with.”

Patrik Danielsson,
Founder, Join The Carnival

HVAD skal der til, og HVORDAN skabes jeres næste gennembrud?

Lær mere herunder, om de 4 værdier og 4 vækstfaser, der sikrer gennembrud.

De 4 Værdier

Klik på værdierne for mere!

GOD TIMING er alt
En 100-meter løber, der ikke helt præcist ved, hvad der skal til for at løbe hurtigst, har dårlig timing. Så simpelt er det, også i forretning. God timing skaber resultater, også inden for salg, ledelse og vækst. Timing er én af 4 værdier, som – når de synkroniseres og skaber ensrettet vækstretning – vil bidrage til, at din virksomhed forløser dens fulde potentiale.

De 4 værdier klarlægger hvad, der skal til for at skabe øgede og endnu bedre resultater.

Timing kan altid blive bedre.

Rækkefølgen er:
1. Meningsfuldhed
2. Villighed
3. Tålmodighed
4. Timing.

De 4 Vækstfaser

Klik på vækstfaserne for mere!

Værdi og effekt

De 4 vækstfaser er et hands-on redskab, der sikrer, at planer og intentioner bliver til konkrete resultater. Det er fint, at 100-meter løberen, sælgeren og lederen ved, HVAD der skal til for at vinde, men evner han/hun også at finde ud af HVORDAN dette opnås?

De 4 vækstfaser er et HVORDAN-redskab, der målrettet arbejder henimod et gennembrud – altså at skabe håndgribelige resultater, der understøtter, styrker og øger virksomhedens målsætninger og ambitioner.

Sådan virker vækstfaserne

Vækstfaserne er et redskab, der er relevant i processer, hvor resultaterne er så vigtige, at der er tid til at levere den krævede indsats. Vækstfaserne er opdelt i 9 transformationer, der sikrer, at alt relevant bliver iværksat, drøftet, gennemført og opnået.

De 4 vækstfaser baseres på solide psykologiske erfaringer og teorier samt klassiske forretningsdyder, modeller og redskaber.

Lær endnu i bogen Business Unusual, sådan vinder Succes over Fiasko.

Send Forespørgsel

Navn:*

Email*

Vedrørende

Besked

Web Statistics