Kunsten at få noget til at ske!

gennembrud.nu er den helt rigtige sparringspartner for virksomheder, der har modet og motivationen til at stille de relevante, svære, direkte og værdifulde spørgsmål – og samtidig ønsker at handle på de svar, der viser sig. 

Samarbejde og forpligtelse
Jeg træder ind i jeres regi, i en passende mængde og periode, set i forhold til den aftalte målsætning. Via solid erfaring leverer jeg viden om, hvad der virker, og hvad der kræves for at skabe de rette tanker, ord, følelser og handlinger, der sikrer, at målsætningen realiseres. Jeres mål bliver også mit mål: Når I bløder, bløder jeg med jer. Når I jubler, så jubler jeg med jer.

Et gennembrud, altså et vigtigt og afgørende resultat, er sjældent en slentretur i parken, og opnås kun af dem, der bryder med business as usual. I respekt for denne realitet designes og tilpasses jeres forløb med blik for jeres marked, kultur, historik og aktuelle situation. Min ekspertise er at fritlægge jeres stærkeste ressourcer, og tilføre nye kompetencer hertil, der øger jeres effekt signifikant.

gennembrud.nu – Kunsten at få noget til at ske!
gennembrud.nu-systemet består af 4 vækstfaser, der er opdelt i 9 transformationer, som sikrer synkronisitet imellem tanker, ord, følelser og handling. Oversat: Sikre alle tilgængelige ressourcer rettes mod samme mål. 

gennembrud.nu-systemet

Lær mere herunder!

De 4 vækstfaser

Klik på hver vækstfase og lær meget mere

Rækkefølgen er:
1. Tanker
2. Ord
3. Følelser
4. Handling

“Vi bruger alle sammen allerede gennembrud.nu- systemets principper i vores liv. Det er vigtigt at vide, at de principper, der skaber succes, er de samme principper, der skaber fiasko.”

Fra “Business Unusual, sådan vinder Succes over Fiasko” af Christian Campbell

Send Forespørgsel

Navn:*

Email*

Vedrørende

Besked

Web Statistics