• Kunsten at få ting til at ske!

    GENNEMBRUD.NU

Hvordan kan jeg hjælpe?

Svaret på HVAD der skal til, og HVORDAN det næste gennembrud skabes, er mit tilbud til jer.

Det kan godt lyde lidt flabet, det ved jeg godt: “Svaret på….”, men ligeså snart der kommer lidt flere detaljer på, giver det rigtig, rigtig god mening for langt de fleste virksomheder; når det bliver tydeligt, at det er samarbejdet mellem jer og mig der skaber resultatet og genererer reel værdi, fremfor et eller andet smart konsulent-gas.

Lidt flere detaljer: ”In business” er der langt flere sammenbrud, end der er gennembrud. Der er langt flere der fejler, end der vinder. Der er langt flere meninger og idéer, end der er reelle resultater. Hvis det hele var så nemt, så ville langt flere gøre det: Hvordan “det” gøres, at få ting til at ske, er gennembrud.nu’s kerneprodukt

Metoden til svare på HVAD og HVORDAN, og få ting til at ske, har selvfølgelig flere nuancer og lag.

Udover en solid psykologisk- og forretningsrelevant fagligviden er evnen til at formidle, skabe energi og billeder, der er til at forstå for andre, afgørende. Jeg opererer i en branche fyldt med klichéer, varm luft og tomme løfter. Med buzz-words og en uendelig mængde succes-modeller. Men ting bliver kun til klichéer og varm luft, hvis de udelukkende lyder godt, og ikke beviseligt virker godt.

Hos gennembrud.nu centrerer alt sig om at GØRE det godt. Om at lykkes. Om at få ting til at ske, og bryde igennem. At øge væksten, sælge mere og optimere forretningen – ved at udfordre status quo, bryde med business as usual paradigmet og “presse på” så nytænkning, implementering og hard-core resultater kan få maksimal plads. Altid via metoder der tydeligt giver mere, end de koster.

Mennesker og virksomheder udfordres til at gøre deres absolut bedst, og det virker. Det er nok derfor, at jeg bliver kaldt Business Provocateur.

Nemt at forstå, nemt at bruge og overbevisende effektivt!

Lær de 2 grundlæggende metoder meget bedre at kende herunder.

1. Værdierne

Klik på værdierne og lær dem meget bedre at kende!

Hvad er målet?
Hvad skal der egentligt til, for at nå frem?
Hvad er derfor det rigtige at gøre, lige nu?
Hvad skal der til, for at vores modtager forstår budskabet?

At sætte en fuldstændig klar og forståelig retning er afgørende vigtigt, fordi den dikterer hvor vi lander, og hvem der er med, når vi når frem.

De 4 værdier forøger og forbedrer jeres evne til at skabe timing, og aktiverer derved kunsten at få ting til at ske. Rækkefølgen er: Meningsfuldhed, Villighed, Tålmodighed og Timing.

2. Vækstfaserne

Klik på vækstfaserne og lær dem meget bedre at kende!

Når vi kender målet, og ved HVAD der skal til, så rejser et vigtigt spørgsmål sig:
HVORDAN sikrer vi at “det” rent faktisk lykkes?
HVORDAN øger vi sandsynligheden for et gennembrud?
HVORDAN omsætter vi det hele til at være implementerbart i hverdagen?

De 4 vækstfaser er landkortet, redskabet og fartøjet der bringer os fra tanke til handling, fra idé til resultat. Både succes og fiasko består af flere faktorer, der i samspil skaber en helhed. De 4 vækstfaser fokuserer på helheden – derfor virker de.

Send Forespørgsel

Navn:*

Email*

Vedrørende

Besked

Web Statistics