PROVOKATION
Kunsten at få noget til at ske!

  • Er I som virksomhed konstant sultne på, at generere endnu flere resultater?
  • Vil I udfordre status quo, jer selv og jeres branche, for at få det til at ske?
  • Tør I se sig selv i et helt nyt lys, der kan give jer denne afgørende konkurrencefordele?

I tilbydes et anderledes og nytænkende foredrag for ledere og ansatte, der, sådan rigtigt, brænder for løbende fremdrift. Foredraget inviterer jer op af stolen, og provokerer jer til at skabe gennembrud. 

Fakta

Provokation handler ikke om at være provokerende, men om at påvirke enhver situation og fremtvinge den ønskede reaktion. Kort sagt: Det er kunsten at få noget til at ske.

Mere om foredraget

60 minutters dynamisk, provokerende og tankevækkende foredrag, der inviterer deltageren med på en banebrydende rejse ud af komfortzonen, og ind i ”Kunsten at få noget til at ske”. Du skal forvente at dit eksisterende tankesæt bliver udfordret, og du må nok også leve med, at du bliver inspireret!

I foredraget

“PROVOKATION, Kunsten at få noget til at ske” viser og beviser Christian Campbell hvordan en virksomhed rent faktisk, via 4 banebrydende principper, kan fremprovokere de resultater, der de fleste steder kun bliver talt om.

Hvornår og hvordan

Jeg har talt i alle mulige og umulige sammenhænge, men her lidt forslag til inspiration

  • Start jeres ledelsesseminar med at ryste posen, og få helt nye vinkler på kendte udfordringer.
  • Kickstart events hvor nytænkning og resultater er både ønsket og målsætningen.
  • Sæt rammen for temadage, hvor der er brug for en anderledes tilgang, til kendte problemstillinger.
  • Ekspander salgstankesættet hos sælgerne og få nogle af de ”tricks”, som konkurrenterne ikke kender.
  • Ligepræcis der, hvor det giver mest mening for jer.

Hør mere om “kunsten at få ting til at ske!” Klik på filmen herunder.

Book et foredrag!

Ring 70 22 25 28
eller udfyld formularen nedenfor

Thomas Kreutzfeldt

Har været heldig at opleve Christian et par gange og må sige at budskaberne er klare og præcise. Så hvis dine medarbejdere skulle være faldet lidt ned i tempo og der går for meget “business as usual” i den, så vil jeg anbefale at få Christian ud og flytte fokus og ansvar tilbage til den enkelte.
Provokerende på den gode måde!!

Thomas KreutzfeldtNextt Management A/S - Kjerulf & Partnere
David Ekberg

“Jeg deltog i et af Christians glimrende “provokerende” indspark til et netværksmøde. Jeg fik et wake up call i forhold til at turde at tage ansvar for mine egne resultater. Det har betydet at min selvopfattelse har ændret sig i forhold til hvordan jeg kommunikerer med mine kunder, og jeg er blevet meget skarpere i salgs processen. Jeg bruger dagligt de tekniker jeg fik ud af det korte foredrag, og det har resulteret i en markant stigning af leads der bliver til ordrer og super glade kunder. Jeg kan kun anbefale andre at lade sig provokere lidt af Christian.”

David EkbergMarkedsførings konsulent // Ad Track Marketing
Hans Christian Orlamundt
“I’ve had the pleasure of working with Christian, through our lecture business 3X07.com. Christian gave a hell of a lecture for nearly 200 of our members, and subsequently sold his amazing book. Christian is one of those people who are authentic, because he does what he says and says what he does.”
Hans Christian OrlamundtBoard Member // 3X07.com
Thomas Davidsen

“Christian er en skarp og indimellem provokerende konsulent, som skærer ind til benet. Der hvor tingene er simple, direkte – og kan flytte sig.”

Thomas DavidsenJournalist, grundlægger af OpenMindKurser.dk
Patrik Danielsson

“Christian inspires people. He is one of those professionals that masters the trade of making the complex become simple. His dedication for understanding his clients needs and wants is second to none. Something that makes him a great listener and a person you like to spend time with.”

Patrik DanielssonFounder of Join the Carnival & eyeoda
Send Forespørgsel

Navn:*

Email*

Vedrørende

Besked

Web Statistics